Log in

Registreren

Burn. Sweat. Sculpt. Love.

OVER PLTS

WIE ZIJN WIJ?

PLTS is de toonaangevende Reformer Pilates studio concept van Nederland met vijf studio’s in Amsterdam en Rotterdam. PLTS is een 50 minuten High-Intensity Reformer Pilates workout waar drie aspecten samenkomen: kracht, conditie en balans.

PLTS IS VOOR IEDEREEN

De lessen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk in jouw dagelijkse schema passen en jou precies die energieboost geeft om de dag weer door te komen of juist even te ontspannen en ontsnappen uit het dagelijkse leven.

WHAT MAKES US UNIQUE

Van de frisse en moderne studio-sfeer, de op maat gemaakte afspeellijsten, ons zorgzame personeel tot onze uitstekende instructeurs. Bij PLTS zorgen wij ervoor dat alle zintuigen worden gebruikt voor de beste ervaring voor lichaam en geest. 

Innovatieve oefeningen

Onze effectieve oefeningen zijn ontworpen om alle spieren in het lichaam te rekken met gecontroleerde bewegingen. Het resultaat? Een sterker, slanker en strakker lichaam.

Op maat gemaakte playlists

Onze zorgvuldig samengestelde playlists zijn gemaakt door DJ MissDisk en hebben een motiverende steady BMP. De ritmische muziek is ontworpen om jou te motiveren en je zo met plezier door de les te slepen!

High-end Reformers

Onze Reformers zijn een extra onderdeel van jouw lichaam om elke oefening effectiever te maken. Het gebruiken van de gewichten en weerstandsbanden is de extra uitdaging waar jij je straks sterker en gezonder door voelt.

Onze lessen

Het maakt niet uit op welke spiergroep jij je wilt focussen, wij weten daar wel raad mee! Elke les is een full-body workout, maar soms heb je net even die extra focus nodig op je bilspieren, je core of gewoon zin om all-in te gaan. Onze ‘Focus lessen’ zorgen absoluut voor dat extra zetje.

Reformer Intro

Onze Reformer Intro lessen zijn speciaal gemaakt voor jou om comfortabel te worden met onze PLTS Reformer en de oefeningen hierop. Voordat je aan je eerste les begint, moet je 5 tot 10 minuten eerder aanwezig zijn, zodat een van onze instructeurs jou kunt uitleggen hoe de PLTS Reformer werkt. Tijdens de les leggen zij de focus op jouw lichaamshouding en het verbeteren daarvan, zodat jij een echte Rockstar bent in alle andere lessen!

Reformer Pilates

Dit is onze signature workout, waar jij op de beat van de muziek 50 minuten lang onze Rockstar workout zult volgen op de Reformer. Een innovatieve full-body workout. In onze innovatieve workout ligt de focus op het rekken van de spieren met als doel het sterker maken van het hele lichaam. En om dit leuk te houden, zorgen wij ervoor dat er elke maand een nieuwe routine is!

Glute Focus

Laten we eerlijk zijn: we zeggen geen nee tegen de perfecte billen. Dus ook geen nee tegen onze Glute Focus les. In deze les wordt de focus gelegd op de glutes. Ook wel de bilspieren. Zet je schrap voor ‘the ultimate burn’.

Core Focus

Deze full-body Reformer Pilates workout legt de focus op het sterker maken van je core. Dit zijn alle de spieren die je in je romp kunt vinden. Een sterke core is het de weg naar betere stabiliteit en een goed postuur. Na deze les is het zeker dat jij je een stuk sterker voelt.

Boek jouw PLTS les

Burn. Sweat. Sculpt. Love.