Log in

Registreren

High-Intensity Reformer Pilates

Burn.Sweat.Sculpt.Love.

Welkom bij PLTS

PLTS is dè ultieme workout om je spieren te tonen, je lichaam te versterken en veel calorieën te verbranden. Dit allemaal tijdens een 50-minuten durende beat-driven Reformer Pilates-les. We beloven je dat je elke keer met een blij, krachtig en zelfverzekerd gevoel onze studio verlaat.

The ultimate Full-Body Workout

Bij PLTS krijg je the best of all worlds. In onze lessen komen kracht, uithoudingsvermogen en balans mooi samen in een energieke flow van oefeningen. In onze innovatieve workout ligt de focus op het rekken van de spieren met als doel het sterker maken van het hele lichaam.

Sculpten, niet bulken

Bij PLTS gaat het om de spieren sterker maken. Je zult er niet alleen slanker uitzien, maar ook sterker. En wat je ziet, dat voel je ook!

Calorie klapper

Je hoeft niet te rennen om te zweten. Door de energie en kracht uit je spieren te halen, verbrand jij per les zo een 500 calorieën!

De perfecte houding

Pilates ontstond in het begin van de twintigste eeuw en het feit dat het nog steeds hip, hot and happening is, zegt genoeg! De verscheidenheid aan oefeningen zorgt ervoor dat jouw lichaamsstabiliteit versterkt wordt en je niet alleen weet hoe je de juiste vormen en lijnen vindt op de Reformer, maar ook die prachtige lijnen en juiste vormen in je lichaam krijgt!

Positieve acties zorgen voor positieve resultaten

Elke minuut word je een sterkere versie van jezelf. En onze leden zijn hier om het met je te delen! In deze klantreferenties leggen ze uit hoe zij de beste versie van zichzelf worden met PLTS!

@plts_studios

Let's sculpt together

Maak een account aan en krijg toegang tot onze class packs en lidmaatschappen.