Log in

Registreren

PLTS Amsterdam Zuid

PLTS Amsterdam Zuid 

Op loopafstand van het Olympisch Stadion is onze Reformer Pilates Studio in Amsterdam Zuid te vinden. Deze studio is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een goede workout, waaronder kleedkamers, douches en kluisjes. En niet geheel onbelangrijk: personeel dat helpt met al je onbeantwoorde vragen!

PLTS AMSTERDAM ZUID

Adres:
Stadionplein 106
1076 CK Amsterdam

info@plts.nl

Kleedkamers

Je sportkleding nog niet aan? Geen probleem! In onze locatie in Amsterdam Zuid kun je gebruik maken van onze kleedkamers. Ons lieftallige personeel bij PLTS Zuid zorgt ervoor dat jij bent voorzien met alles wat je nodig hebt!

Douches

Er is niks lekkerder dan een goede douche na een intensieve workout. Onze Pilates Studio in Amsterdam Zuid heeft douches met heerlijke shampoo en douchegel.

Handdoeken

Je hebt niet altijd zin om met een grote tas te slepen. Daarom hebben wij schone handdoeken voor je bij de receptie liggen! En we kunnen je één ding vertellen: die zul je nodig hebben tijdens je workout! Heb je behoefte aan een douche na je intensieve workout? Vraag om een badhanddoek bij de receptie.

Drinkmomentje

Het is belangrijk om altijd te blijven drinken, zowel tijdens als na je workout. In de koelkast in de studio vind je genoeg om even bij te komen na je workout en het gesprek aan te gaan met een van de andere leden in Amsterdam Zuid.

Ontdek onze lessen