Log in

Registreren

PLTS Amsterdam West

PLTS AMSTERDAM WEST

Onze Reformer Pilates Studio in Amsterdam West kun je vinden op de drukke Bilderdijkstraat. Deze studio is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een goede workout, waaronder kleedkamers, handdoeken, kluisjes en verfrissingen. En niet geheel onbelangrijk: personeel dat helpt met al je onbeantwoorde vragen! 

PLTS AMSTERDAM WEST

Adres:
Bilderdijkstraat 134
1053 LA Amsterdam

info@plts.nl

Kleedkamers

Je sportkleding nog niet aan? Geen probleem! In onze locatie in Amsterdam West kun je gebruik maken van onze kleedkamers. Ons lieftallige personeel bij PLTS West zorgt ervoor dat jij bent voorzien met alles wat je nodig hebt!

Douches

Op dit moment ondergaan onze douches enkele onderhoudswerkzaamheden en zijn ze tijdelijk niet beschikbaar. We begrijpen het belang van een verkwikkende douche en werken ijverig om ze zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Handdoeken

Je hebt niet altijd zin om met een grote tas te slepen. Daarom hebben wij schone handdoeken voor je bij de receptie liggen! En we kunnen je één ding vertellen: die zul je nodig hebben tijdens je workout! Heb je behoefte aan een douche na je intensieve workout? Vraag om een badhanddoek bij de receptie.

Drinkmomentje

Het is belangrijk om altijd te blijven drinken, zowel tijdens als na je workout. In de koelkast in de studio vind je genoeg om even bij te komen na je workout en het gesprek aan te gaan met een van de andere leden in Amsterdam West.

Ontdek onze lessen