Log in

Registreren

PLTS Amsterdam Oost

PLTS AMSTERDAM OOST

Op loopafstand van het prachtige Oosterpark is onze Reformer Pilates Studio in Amsterdam Oost. Deze studio is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een goede workout, waaronder kleedkamers, douches en kluisjes. En niet geheel onbelangrijk: personeel dat helpt met al je onbeantwoorde vragen!

PLTS AMSTERDAM OOST

Adres:
Eerste Oosterparkstraat 68
1091 HE Amsterdam

info@plts.nl

Kleedkamers

Je sportkleding nog niet aan? Geen probleem! Onze ruime kleedkamers zijn de perfecte ruimte om je klaar te maken voor je workout. Ons lieftallige personeel bij PLTS Oost zorgt ervoor dat jij bent voorzien met alles wat je nodig hebt!

Douches

Er is niks lekkerder dan een goede douche na een intensieve workout. Onze Pilates Studio in Amsterdam Oost heeft douches met heerlijke shampoo en douchegel.

Handdoeken

Je hebt niet altijd zin om met een grote tas te slepen. Daarom hebben wij schone handdoeken voor je bij de receptie liggen! En we kunnen je één ding vertellen: die zul je nodig hebben tijdens je workout! Heb je behoefte aan een douche na je intensieve workout? Vraag om een badhanddoek bij de receptie.

Drinkmomentje

Het is belangrijk om altijd te blijven drinken, zowel tijdens als na je workout. In de koelkast in de studio vind je genoeg om even bij te komen na je workout en het gesprek aan te gaan met een van de andere leden in Amsterdam Oost.

Ontdek onze lessen