Log in

Registreren

Laat je inspireren door onze leden

Mijn PLTS ervaring

Lees alle inspirerende verhalen van onze leden

Het is niet makkelijk om altijd maar even gemotiveerd te blijven. De weg naar de beste versie van jezelf kan een lange reis zijn. Maar wij zijn er zeker van dat als je voor jezelf opkomt en je goed voor je lichaam zorgt, je de reis naar een sterkere, gelukkige en gezonde jij aan kan! 

  • Gebruik #myPLTSjourney

  • Tag ons: @plts_studios

  • Motiveer anderen om de beste versie van zichzelf te worden!

Vladislav - PLTS Member

“Ik werk erg veel, maar de 7 uur ’s ochtends les bij PLTS is echt even ‘’mijn moment’’. Ik kom hier drie keer per week.”

Vladislav is een marketing & sales directeur bij Growth Tribe. Growth Tribe is een digitale leerpartner voor individuen en organisaties, gespecialiseerd in data science, groei, innovatie en klantervaring. Zijn werk geeft super veel voldoening omdat ze mensen in principe helpen zichzelf op te schalen en te verbeteren.

“Ik haal mijn energie uit de lessen bij PLTS en mijn lichaam houdt van ieder moment!” 


Janneke - PLTS Member

"PLTS maakt een heel groot deel uit van mijn leven. Ik kom hier bijna 6 keer per week. Ik kan het ook wel mijn liefdesaffaire noemen. Ik start mijn dag om half 6 ’s ochtends met vergaderingen en daarna ga ik meteen door naar PLTS voor de 07.00 les. Op deze manier kan ik even mijn hoofd legen en daarna echt aan mijn dag beginnen."

Janneke Dröge is een ontwerper en mede-eigenaar van Blond Amsterdam. Zij ontwerpen en verkopen al 21 jaar voornamelijk aardewerk in Nederland en andere landen.

"Ik had erg last van artrose en PLTS helpt me daar overheen te komen. Ik heb geen pijn meer en mijn lichaam is enorm veranderd sinds ik hier train. Ik ben veel sterker geworden en dat is ook te zien aan mijn lichaam."

Li-li - PLTS Member

"Voor mij bestaat ‘geen zin in PLTS’ niet. Het is een fijne manier om mijn lichaam in vorm te houden. Ik combineer dit met dansen, waar ik lessen volg op hakken. Hier in het belangrijk om een sterk lichaam te hebben. En dat is wat PLTS mij geeft."

Li-li is 40 jaar en moeder van drie dochters. Ze organiseert dans workshops gecombineerd met eten. Samen met haar man is ze de eigenaar van restaurant Karaat Amsterdam.

"Ik vind het geweldig dat ik mijn eigen bedrijf kan hebben en ook nog kan genieten van het moederschap."


Merrith - PLTS Member

"Ik houd ervan om vroeg in de ochtend of tijdens mijn werkdag een les bij PLTS te volgen. Het geeft mij nieuwe energie voor de rest van mijn dag. Voor mij is dit de perfectie combinatie van sport: je traint je spieren in combinatie met cardio en stretchen, geweldig."

 Merrith heeft haar eigen interieur studio in het centrum op de Amsterdamse grachten en is een van onze geweldige Rockstars. 

"Mijn baan is echt mijn droom - en daarom ben ik heel blij dit elke dag te mogen doen. Ik vind het fijn om voor klanten een mooie, persoonlijke ruimte te ontwerpen waar er aan elk detail is gedacht – een plek waar zij echt kunnen relaxen, een interieur waar de klant zich echt thuis- en zichzelf voelen. Als dat mij lukt tijdens een project komt er veel emotie bij mij los: dan is mijn werk gelukt. Ik vind het fijn om zo iets toe te voegen aan iemands leven."

Estella

"Wanneer ik bij PLTS ben, kom ik tot rust en maak ik ook nog eens mijn lichaam flexibeler. Naast dat het mij helpt met mijn rugklachten, maakt het mij ook gewoon gelukkig om hier te zijn en de lessen te volgen."

Estella heeft een vegan en duurzaam skincare merk gelanceerd genaamd Liv Bontanics en is een van onze Rockstars.

"Mijn droom was dat mensen kunnen kiezen uit merken die natuurlijk, organisch, vegan en het allerbelangrijkst: duurzaam zijn. Dat is de reden dat ik Liv Botanics heb opgestart. Het heeft mij 7-8 jaar aan studie en testen gekost, met een lang proces en de nodige errors. Maar ik wist dat ik op de goede weg was het moment dat ik complimenten kreeg van mijn vrienden die om het hele product vroegen in plaats van alleen een sample die ik ze telkens gaf. Ik heb alle formules helemaal zelf gecreëerd."