Log in

Registreren

Eerste keer PLTS

Kom je voor het eerst bij ons sporten?

We weten allemaal dat een nieuwe workout intimiderend kan zijn. Maar maak je geen zorgen, we hebben in bijna elke les beginners! Laat het ons studioteam weten, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat jij straks een ster bent op de Reformer!

How to get started

We raden beginners aan om ons 3 Lessen Introductie Pakket te kiezen. Bij dit pakket krijg je 50% korting + een gratis paar PLTS Grip Sokken (gewoonlijk €15).

Wij raden aan om vijf tot 10 minuten eerder voor de les aanwezig te zijn. Wij zullen je verder helpen!


What to expect

We raden beginners aan om met een introductie les te beginnen om een idee te krijgen van de PLTS Reformer en de oefeningen hierop. Maar onze signature Reformer Pilates les is zeker ook mogelijk!

Voordat je aan je eerste les begint, moet je 5 tot 10 minuten eerder aanwezig zijn, zodat een van onze PLTS hosts je goed welkom kan heten in de studio en je meteen wordt klaargestoomd voor een les met je nieuwe gripsokken. Wees vooral niet bang en stel je gerust voor aan de PLTS instructeur voordat je aan de les begint. Zo kunnen zij je helpen bij de uitleg van de Reformer.


What to wear

In onze lessen is het verplicht om gripsokken te dragen. Dit om hygiënische redenen, maar ook voor je eigen veiligheid! Een gratis paar PLTS gripsokken zijn inbegrepen bij je 3 Lessen Introductie Pakket. Deze zal je krijgen bij het inchecken bij de balie.

Comfortabele sportkleding is een aanrader. Denk hierbij aan een legging, top en een sportbeha. Maar draag vooral iets waarin jij je comfortabel voelt!