Log in

Registreren

Vind hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Algemene PLTS Voorschriften

Veiligheid voorop

Volg de aanwijzingen en begeleiding van de instructeurs en laat hen van tevoren weten of je blessures hebt. Je hebt 50 minuten om de beste versie van jezelf te creëren, dus geniet van deze tijd!

Annuleringsvoorwaarden

Alle PLTS lessen hebben een annuleringsbeleid van 12 uur, wat betekent dat je tot 12 uur voor je les de tijd hebt om je reservering te annuleren en je credit te behouden. Als je binnen deze 12 uur de les annuleert, wordt je credit wel in rekening gebracht.

Wees op tijd

Wees altijd 5 tot 10 minuten voor de les aanwezig, zodat je je spullen in een kluisje kunt doen en je klaar kan maken op de Reformer! Als het je eerste keer is raden wij aan om 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Let op: je kunt niet meer meedoen aan de les als deze is begonnen.

Grip Socks zijn verplicht

We hebben een geweldig assortiment in verschillende gripsokken beschikbaar in elke studio – one size fits all (€15). Als je nieuw bent bij PLTS krijg je deze bij jouw Intro Class deal. Om hygiënische en veiligheidsredenen zijn gripsokken verplicht in elke les.

Unlimited Members No Show & Annuleringskosten

Als Unlimited Member heb je de mogelijkheid om tot 2 lessen per maand kosteloos te annuleren (uit het 12-uur tijdvenster). Let er echter op dat vanaf de derde gemiste les een bedrag van €10 in rekening wordt gebracht voor elke late annulering of no-show.

Is PLTS Reformer Pilates hetzelfde als de traditionele Reformer pilates?

Ja, PLTS Reformer Pilates is gebaseerd op de kernprincipes van de traditionele Reformer.

Moet je een intro les doen voordat je een normale les kunt volgen?

We raden altijd aan om voor de eerste keer een Reformer Intro les te volgen. Maar of je voor het eerst een Reformer Intro of een gewone Reformer Pilates les volgt, zal de Reformer altijd aan je uitgelegd worden en wordt er goed voor je gezorgd door onze instructeurs.

Zijn PLTS lessen bedoeld voor alle fitnessniveaus?

Iedereen kan meedoen aan een Reformer Pilates les bij PLTS. Als je een beginner bent is het mogelijk om alles aan te passen naar een minder zware oefening. Je mag natuurlijk ook altijd even een pauze nemen om even op adem te komen en een slokje water te drinken. Als je meer ervaring hebt kun je het ook in onze lessen zwaarder voor jezelf maken. Je bent hier om de beste versie van jezelf te worden en alleen jij weet het beste hoe dat moet!

Hoe vaak per week moet in een PLTS les volgen?

Oefening baart kunst! Probeer 1 tot 2 lessen per week te volgen om echt het verschil te zien en voelen. Maar als jij elke dag wilt komen, ben je meer dan welkom en zeker niet de enige! We raden aan om je eerste drie lessen binnen 10 dagen te volgen om het juiste gevoel te krijgen.

Hebben jullie kluisjes?

Ja, zeker! Voordat de les begint is het mogelijk om je spullen in een kluis te doen of in de kleedkamers te laten. In de kluisjes vind je een uitleg van hoe ze werken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen spullen die niet goed in een kluis zijn geplaatst.

Hebben jullie douches?

Zeker, de PLTS Zuid studio, PLTS Oost studio en PLTS Rotterdam hebben douches. En niet alleen dat! PLTS biedt prachtige en schone kleedkamers met kluisjes, frisse handdoeken en luxe verzorgingsproducten, zodat je jezelf kunt opfrissen.

Ik ben zwanger of ben recent bevallen. Kan ik een PLTS les volgen?

Het is mogelijk om de les zwanger te volgen tot 6 of 7 maanden zwangerschap. Na je zwangerschap mag je na 8 tot 10 weken weer meedoen aan een PLTS les. Echter raden wij wel aan bij de arts te informeren wat jouw lichaam aankan tijdens je zwangerschap of na je bevalling!

Kan ik mijn kind meenemen naar de studio tijdens de les?

Kinderen zijn niet toegestaan in de studio.

Is het mogelijk om een vriend mee te nemen onder mijn naam en lespakket?

We weten dat het leuk is om een les te volgen met vrienden die jou door je workout slepen, maar daar zijn onze instructeurs voor! Elke plek moet gereserveerd worden door een individueel PLTS lid. Je kunt wel een vriend uitnodigen met jouw referral link in jouw persoonlijke account. En daarna wacht er een leuke beloning op jouw vriend(in)!

In welke taal worden de lessen gegeven?

Al onze lessen worden in het Engels gegeven. We hebben leden en instructeurs van over de hele wereld en iedereen moet zich welkom voelen.